تونل انجماد ، تونل انجماد چیست
هنگامی که میبایست محصول برای مدتی طولانی با همان حالت تازه اولیه خود نگهداری شود معمولا منجمد و در دمای ۱۸- یا کمتر انبار میشود. این محصولات نه تنها شامل فرآورده هایی نظیر سبزیجات، میوه، آبمیوه، آبجو، گوشت، مرغ، محصولات دریایی و تخم مرغ (بدون جعبه) که بطور طبیعی وجود دارند میشود بلکه محصولات دیگری را نیز مانند نان، نان روغنی، بستنی و انواع مختلف مواد غذایی که تهیه یا پخته میشوند شامل میگردد.
تونل انجماد چیست
تونل های انجماد دارای ساختاری مشابه با سردخانه های عادی می باشند با این تفاوت که ضخامت دیواره های عایق آن ها 15 و یا 20 سانتی متر است و درب آن ها نیز دارای ضخامتی برابر 15 سانتی متر می باشد. همچنین درب تونل های انجماد مجهز به المنت هایی جهت برفک زدایی می باشد. فدک سرما 09127652048 از دیگر تفاوت ها می توان به متفاوت بودن سیستم اواپراتورها اشاره نمود. در تونل های انجماد اواپراتورها بصورت دیواری یا زمینی بوده و دارای راندمان بالا و پرتاب باد زیاد است که این امر موجب می شود تا انجماد مواد غذایی (در دمای 40- درجه سانتی گراد) بمدت 8 ساعت، انجام شود. همچنین اواپراتورهای تونل انجماد با ردیف های 10 یا 12 فین در اینچ تولید می شوند.
Freezing Tunnels
تونل انجماد به مکانی اطلاق می شود که محصول موجود در آن را ضمن کاهش دمای سریع از مرحله حداکثر کریستالیزاسیون عبور می دهد. دامنه کارکرد آن بین ۳۰- تا ۶۰- درجه می باشد.
